Glasvezelbehang


Glasvezelbehang is fantastisch materiaal.

Het heeft niet alleen een mooie structuur, maar is ook oersterk materiaal dat het stucwerk beschermt en brandvertragend werkt. Wim Heupers Schilderwerken verzorgt behangwerk met b.v. glasvezelbehang o.a. in Enschede, Boekelo, Haaksbergen en omgeving.

Dit maakt het glasvezelbehang bijzonder geschikt voor licht beschadigde wanden waar hier en daar kleine scheuren in voorkomen.
Veel mensen denken dat de structuur verdwijnt als je eroverheen schildert maar glasvezelbehang is er juist voor gemaakt om te verven. De structuur blijf je gewoon zien.

De laatste trend in wandbekleding is glasweefsel behang aanbrengen. Glasweefsel is van een hoogwaardige kwaliteit en heeft een speciale voorbehandeling ondergaan, hierdoor laat het zich zeer goed verwerken. Het is extra sterk en milieuvriendelijk en het kan zonder inweektijd op de wand worden aangebracht. Doordat het kleine gebreken in de ondergrond verbergt, zal het resultaat altijd perfect zijn. Glasweefsel is toepasbaar als ondergrond voor bijna elk type muurverf en verschillende andere verftechnieken.
Speciaal in het geval van nieuwbouw is glasweefsel een uitstekende keuze, omdat nieuwe muren de neiging hebben om tot zes jaar na de bouw nog te scheuren. Dit is voor glasweefsel veel minder problematisch omdat het scheuroverbruggend is. Ook kan het achteraf op een gescheurde muur vaak direct op de onderliggende laag worden geplakt. Wim Heupers Schilderwerken heeft zich gespecialiseerd in het aanbrengen van glasweefsel behang en verzorgd dit jaarlijks bij vele particulieren en zakelijke klanten.
Het glasvezelbehang is verkrijgbaar met verschillende structuren maar ook egaal glad (glasvlies). Hiermee creëert u naadloze egaal gladde wand die daarna in elke gewenst kleur gesaust kan worden.

Website en Hosting door Internetbureau GreatThings