Stuur uw reactie naar het onderstaande Gastenboek.

23 antwoorden
 1. Olde Hendrikman
  Olde Hendrikman zegt:

  We hebben de keuken laten opknappen door Wim
  We zijn erg blij met het resultaat
  Een zeer goede vakman en kunt alles met hem overleggen
  Een aanrader

 2. José en Henk Belshof
  José en Henk Belshof zegt:

  Na een kijkje te hebben genomen op de site van Wim over schilderen van keukens was ik om. Hij heeft fantastisch werk geleverd en wij zijn meer dan tevreden over de geleverde kwaliteit! Wim denkt met ons mee en werkt erg netjes en secuur. De keuken heeft een complete make over onder gaan. De offerte was netjes vooraf gespecificeerd en erg schappelijk. Kortom, wij bevelen Wim zeker aan .
  MVG, Henk en José

 3. Jeffry & Mignon
  Jeffry & Mignon zegt:

  We hebben meerdere schilders gevraagd langs te komen en een offerte uit te brengen. Daarbij hebben we gelet op een aantal dingen die wij belangrijk vinden. We hebben gekozen voor Wim omdat hij de uitstraling van een vakman heeft. De offerte was tot in de puntjes verzorgd. Zijn voorkomen, bedrijfsauto’s, gereedschap en de materialen die hij gebruikt maken hem een echte vakman!

  Bedankt Wim!

 4. Fam. De Boer
  Fam. De Boer zegt:

  Afgelopen september onze buitenkozijnen via Wim Heupers laten schilderen door Ryan. Goed en kundig werk afgeleverd, afspraken worden nagekomen en communicatie verloopt makkelijk via mail, bellen en WhatsApp. Ook snelle actie en service toen op een plek het kozijn wat ging werken en de lak daardoor open knapte. Wij raden schilderwerk door Wim Heupers zeker aan!

 5. Fred en Alexandra
  Fred en Alexandra zegt:

  Wim heeft bij ons het buitenschilderwerk verzorgd in juli 2019.
  Dit heeft hij naar onze volle tevredenheid uitgevoerd en kunnen zijn diensten daarom ook zeker aanbevelen.
  Nette vaklieden, overleggen goed en lossen ook de laatste puntjes goed op.

  Fred&Alexandra

 6. Familie Botterhuis
  Familie Botterhuis zegt:

  Wij zijn ook zeer tevreden over Wim en Ryan. Onze keuken over laten schilderen en spuiten. Ziet er echt strak uit .Heel blij mee. Alles in goed overleg. Als we weer schilderwerk hebben gaan we Wim zeker weer vragen.

 7. Fam. Wentink
  Fam. Wentink zegt:

  Wim heeft, samen met zijn medewerker Ryan, de buitenkozijnen, -deuren en – ramen van onze woning geschilderd. We zijn erg tevreden met het resultaat. De communicatie met hem verloopt soepel en duidelijk. We hebben Wim gevraagd ook de binnenkozijnen te komen schilderen.

 8. Joop en Yvonne Meijer
  Joop en Yvonne Meijer zegt:

  We zijn erg tevreden over het schilderwerk van Wim en Ryan. Wim komt zijn afspraken na en ook het meerwerk werd professioneel aangepakt.

 9. George Resink
  George Resink zegt:

  Wim en zijn medewerker Ryan hebben bij ons in juli de buitenkant van ons huis geschilderd, hij had een duidelijke offerte met een sympathieke prijs. De werkzaamheden verliepen vlot en netjes. Ook communicatief zijn Wim en Brian zeer prettig in de omgang. Wij zullen Wim zeker weer vragen voor andere schilderklussen die zich in de toekomst zeker zullen aandienen.

 10. Fred Almoes
  Fred Almoes zegt:

  Planning in week die mij uitkwam, werkzaamheden secuur en netjes uitgevoerd volgens zeer gedetailleerde offerte. Tijdens uitvoering aanpassingen altijd mogelijk, uiteindelijk gevolgd door uitvoerige eindcontrole van Wim. Ik kan Wim aanbevelen, die daarnaast ook nog eens prettig in de omgang is.

 11. Maarten Winkelhorst
  Maarten Winkelhorst zegt:

  Wim is voor mij helemaal naar Utrecht gekomen om mijn appartement te behangen en te schilderen.
  Het resultaat van het behang is super strak, en het eindresultaat van het schilderwerk is hartstikke goed. Wim werkt netjes, zorgvuldig en is erg prettig in de communicatie. Ik zou Wim zeker aanraden als schilder.

 12. Hermien Langkamp
  Hermien Langkamp zegt:

  Prima schilder.
  Prettige communicatie en vakwerk geleverd wat prijs /kwaliteit betreft!
  Aanrader

 13. Rene Scholts
  Rene Scholts zegt:

  Prima en netjes werk afgeleverd , prettige communicatie , en niet te duur .
  Blij dat ik met Wim Heupers in contact ben gekomen !!

 14. Fam. S. Haaksbergen
  Fam. S. Haaksbergen zegt:

  Wim heeft bij ons al het buitenschilderwerk gedaan, nadat dit bijna 20 jaar niet was bijgewerkt. Zeer kundig, netjes en vlot werk geleverd. Helder en open communicatie. Hij is prettig in de omgang. Bij Wim weet je waar je aan toe bent. Nogmaals bedankt voor het mooie eindresultaat!

 15. Fred en Ria Leonards
  Fred en Ria Leonards zegt:

  Wim Heupers is met afstand de beste schilder die wij in ons toch al vrij lange leven hebben meegemaakt. Wat maakt hem dan zo bijzonder? Op de eerste plaats het vriendelijke maar tevens zakelijke eerste contact over kleuren en materialen. Hij luistert goed en adviseert helder. Zij offerte is compleet en toegankelijk. En de prijs is logisch en reëel.
  Over de uitvoering – want daar gaat het dan uiteindelijk om – kunnen wij niets dan goeds melden. Wim Heupers heeft ons appartement geschilderd en de slaapkamer behangen. Over het schilderwerk hebben wij kunnen opmerken dat hij voortdurend de kwaliteit controleert en waar nodig nog even bijwerkt. En het behangwerk dat door het motief in het behang erg nauwkeurig moest worden aangebracht is prachtig geworden met minimaal snijverlies. Wim is een echte professional en een plezierige man om mee samen te werken. Van harte aanbevolen: u zult in hem niet teleurgesteld worden.

 16. Gerard en Gré van Straaten
  Gerard en Gré van Straaten zegt:

  25 oktober 2017

  Zo mooi als Ton Godijn de kwaliteiten van Wim Heupers beschreef , valt niet te evenaren .
  Hij beschreef Wim en zijn vakmanschap zoals wij het omschreven tegenover buren en vrienden .

 17. Jw Herr
  Jw Herr zegt:

  Ons huis ziet er weer netjes geschilderd uit, wij zijn zeer tevreden met het schilderwerk en met de goede afspraken die wij met Wim konden maken. TOP

 18. Suzanne Post
  Suzanne Post zegt:

  Super blij met het resultaat
  En ook heel fijn dat ons tuinhuisje ook geverft is
  Wim Heupers komt goed zijn afspraken na en werkt erg secuur
  Ook over prijs kwaliteit zijn wij erg tevreden
  ??Bedankt Wim, wij raden jou zeker aan bij andere mensen

 19. fam. Nagy
  fam. Nagy zegt:

  Schildersbedrijf Wim Heupers heeft bij ons professioneel werk afgeleverd bij het schilderen van ons huis.
  Hierbij zich stipt gehouden aan afspraken wat betreft planning, tijd, omvang en uitvoering.
  Ook de prijs-geleverde dienst verhouding is zeer positief te noemen. Kan een ieder aanbevelen.

 20. Ton Goddijn
  Ton Goddijn zegt:

  Wij hebben Wim gevraagd offerte te maken voor binnen schilderwerk, voor een buiten overkapping en voor het balkon.
  Nadat Wim alles had bekeken en opgemeten hebben wij een zeer gedetailleerde offerte gekregen. We kregen ook van 3 andere bedrijven een offerte, en we hebben Wim de opdracht gegund omdat hij een goede en betrouwbare indruk op ons maakte en de offerte positief afstak tegen de andere 3.
  Met Wim hebben we goede afspraken kunnen maken over wanneer hij het schilderwerk zou gaan doen.
  Ik kan wel zeggen dat wij bijzonder tevreden zijn over Wim als persoon en over het door hem geleverde werk. Wim werkt secuur en netjes (ruimt elke dag zijn ‘rommel’ op) en binnen de gestelde termijn. Het schilderwerk ziet er prachtig uit en we kunnen dus weer ettelijke jaren vooruit.
  Wim krijgt van ons VIJF STERREN !

 21. Martin Keizers
  Martin Keizers zegt:

  Wij hebben Wim gevraagd om onze trap een nieuwe laklaag te geven ivm diverse slijtageplekken en beschadigingen. We hebben samen de kleuren bepaald en Wim heeft prima werk geleverd volgens een strakke planning. We zijn zeer tevreden over het resultaat en willen Wim dan ook van harte aanbevelen voor uw schilderwerkzaamheden

 22. Pieter Steenhoven
  Pieter Steenhoven zegt:

  Ik hoorde van Wim Heupers dat er een nieuw gastenboek op de website geïnstalleerd is.
  De eer aan mij een eerste berichtje te schijven.
  Ik ben zeer tevreden over het werk dat Wim hier bij ons heeft uitgevoerd. Hij heeft snel op onze offerteaanvraag gereageerd, is bij ons langs geweest en heeft aangehoord en ingemeten wat er allemaal gedaan moest worden. Vervolgens hebben wij een duidelijke offerte ontvangen waarop wij de opdracht hebben gegeven het werk uit te voeren. Wim is op de afgesproken datum begonnen, werkt secuur het netjes en het schilderwerk ziet er weer strak uit. Ook werd aan het eind van de dag alles netjes opgeruimd. Mijn vrouw en ik zijn zeer tevreden en zullen Wim Heupers bij een ander zeer zeker aanbevelen.

  M.v.g. Pieter en Anita Steenhoven.

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.