Schildersbedrijf Boekelo

De man achter Wim Heupers Schildersbedrijf Boekelo

Wim Heupers Schildersbedrijf Boekelo is in 2006 opgestart door Wim Heupers. Door zijn enthousiaste, gedrevenheid, en precisie heeft het zich kunnen ontwikkelen tot een betrouwbaar en gewaardeerd schildersbedrijf met veel ervaring op het gebied van Schilder- en behangwerk. Een goede voorbereiding, precisie en nauwkeurigheid zijn altijd de leidraad geweest, waardoor hij het hoogst haalbare kan uitvoeren. Het afwerken van hoogstaand schilderwerk heeft bij Wim Heupers altijd de prioriteit gehad, waardoor je dit nog steeds terug ziet in het werk van Wim Heupers Schildersbedrijf Boekelo als bedrijf.

De aanpak van Wim Heupers Schildersbedrijf Boekelo

Wim Heupers Schildersbedrijf Boekelo levert geen half werk. Er wordt gewerkt met kwalitatief hoogstaande verf en lakken, goede gereedschappen en hulpmiddelen. De technische toepassing van b.v. ladders en steigers kan daarom veilig, vakkundig en efficiënt worden uitgevoerd, waarbij het gebruik van duurzame materialen gebruikelijk is. Om goede kwaliteit te garanderen voeren we alle facetten van het schilderwerk zelf uit. Wim Heupers Schildersbedrijf Boekelo is van alle markten thuis: Schilderwerk binnen en buiten, sauzen van wanden en plafonds, airless spuitwerk, alles is in overleg mogelijk.

Het resultaat bij Wim Heupers Schildersbedrijf Boekelo

Door de kundigheid en vakkennis van Wim Heupers Schildersbedrijf Boekelo ervaren wij vaak een blijvende waardering voor het eindresultaat onder onze klanten. Door de vele jaren ervaring hebben wij veel contacten opgebouwd op zowel particulier als het zakelijke gebied.